titkarsag@beledhivatal.eu |  Dátum: 2021.04.10.  | Névnap: Zsolt   | Akadálymentésített oldal


Elnyert Pályázatok

Tájékoztató !

Kedves Szülők!
 
Tekintettel a koronavírussal kapcsolatosan kialakult helyzetre a fenntartó Beled Város Önkormányzata nevében Major Jenő polgármester úr elrendelte az óvodai és a bölcsődei szolgáltatás határozatlan ideig tartó szüneteltetését. (2020.03.16. - hétfőtől) A rendelet utasítása értelmében ügyeletet biztosítunk az óvodában és a bölcsődében.
Az óvodapedagógusok távmunka keretében segítséget adnak a szülőknek a gyermekek életkorának megfelelő információs anyag küldésével (mese, vers, ének, rajz, környezet, mozgás stb.…)
Ezen anyagokat az óvodai nevelési programban meghatározottak alapján heti
rendszerességgel mindenki a saját csoportja által létrehozott Messenger vagy Facebook-csoporton keresztül kapja meg.
Kérjük a szülőket, hogy az elkészült gyerekmunkákat töltsék fel a csoportok oldalára.
Ezen tevékenységekkel segítséget nyújtunk a gyerekek folyamatos fejlesztéséhez, amit az óvodai mindennapokban kaptak volna meg.
 
Tisztelt beledi Lakosok!
 
A koronavírusra való tekintettel 2020. március 16-tól határozatlan ideig szünetelnek a személyesen igénybe vehető könyvtári szolgáltatások, a programok elmaradnak, ill. későbbi időpontban megrendezésre kerülnek, a művelődési ház és a tornacsarnok programjai elmaradnak.
 
A napközi konyha működése zavartalan, biztosítjuk az szociális és vendégétkezést igénylők ellátását. Az ebéd elvitelére 11-13 óra között van lehetőség.
Az április havi étkezési díjak befizetése 2020.04. 08. szerda.
Kérjük, hogy a befizetés összegéről érdeklődjenek Bödecs Barbara élelmezésvezetőnél a 06 /20 /219-1271 telefonszámon.
A Gyvt. 21/A § (3) és (6) bekezdése értelmében az Intézményi gyermekétkeztetést a települési önkormányzat által fenntartott bölcsődében és óvodában a települési önkormányzat köteles biztosítani.
Kérjük a szülőket a fenti törvény értelmében, akinek igénye van gyermekétkeztetésre, jelezze az alábbi telefonszámon 06 96 257 -150-es munkanapokon 9-12,00 óráig.
 

Vigyázzanak magukra!                                                           Gerencsérné Németh Erika
                                                                                                                 intézményvezető