titkarsag@beledhivatal.eu |  Dátum: 2024.07.17.  | Névnap: Endre   | Akadálymentésített oldal


Elnyert Pályázatok

Sport a Balatonnál

 
SZAKMAI BESZÁMOLÓ
EFOP-1.5.2-16-2017-00023
Beled és térsége humán szolgáltatások fejlesztése
 
PROGRAMELEM:        A lakosság egészségmagatartásának fejlesztését célzó közösségi egészségnevelési és egészségfejlesztési programok

IDEJE:                          2019. 07. 27. 800 - 1800

HELYSZÍNE:                 Siófok környéke

A TEVÉKENYSÉG SZAKMAI TARTALMA:        
Ez a program a sportválasztást támogató szabadidős rendezvény volt.
Siófokon béreltünk kerékpárokat, ahonnan a 40 fős csoport Szántódra biciklizett, majd rövid pihenő után vissza Siófokra, így összesen 32 km-t tettünk meg. Túránkat kerékpáros túravezető irányította.
A délutáni órákat a strandon töltöttük, ahol vízisportokat próbáltunk ki: wakeboard-ot, vízisít, vízibiciklit.
A résztvevők nagyon aktívak voltak, örültek a lehetőségnek, jól érezték magukat, hiszen az időjárás is kedvezett programunknak.

CÉLCSOPORT:             25 év alatt/ vagy pályakezdők, GYES/GYED-ről visszatérő anyák, 50 év feletti személyek, gyermeküket egyedül nevelő szülők

MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZERTANA:
A projekt megvalósítása során jól látható helyen helyeztük el a kötelező kommunikációs elemeket tartalmazó táblát. A plakát (mely egyben a meghívó is volt) szintén tartalmazta a kötelező kommunikációs elemeket. Az említett plakátokat a város frekventált helyein helyeztük ki, továbbá minden internetes és közösségi oldalon megjelentettük, hogy minél szélesebb körben tájékozódjon a célcsoport a programunkról. A kerékpártúrát előzetes regisztráció alapján szerveztük.
A résztvevők örömmel vették a lehetőséget, hogy a Balaton partján kerékpározhatnak, valamint, hogy olyan vízisportokat próbálhatnak ki, amire eddig még nem volt lehetőségük.

RÉSZTVEVŐK SZÁMA:             40 fő

Képek: