titkarsag@beledhivatal.eu |  Dátum: 2024.07.17.  | Névnap: Endre   | Akadálymentésített oldal


Elnyert Pályázatok

Ne legyél kevesebb, mint amennyi vagy!
 
SZAKMAI BESZÁMOLÓ
EFOP-1.5.2-16-2017-00023
Beled és térsége humán szolgáltatások fejlesztése

 
PROGRAMELEM:        Család és gyermekjóléti szolgálatok prevenciós szerepének megerősítése érdekében indított, preventív jellegű programok

IDEJE:                          2020. 01. 30. 1700 - 1800

HELYSZÍNE:                 Beledi ÁMK Sportcsarnok, Beled, Vásártér u. 2.

A TEVÉKENYSÉG SZAKMAI TARTALMA:        
Az előadás címe: Ne legyél kevesebb, mint amennyi vagy!
Nagyon érdekes, hasznos előadást hallhattak az érdeklődők a krízishelyzetek típusairól, a kialakulásuk kockázati tényezőiről és a lehetséges kezelési módokról, a támogató környezet kialakításáról. Sikerült egy olyan népszerű előadót találnunk, aki környékünkről származik, a témában szakértőnek számít (a Személyiségfejlesztő Akadémia alapító igazgatója, klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichológiai szakíró), így hitelesen tudott beszélni a közönséghez.

CÉLCSOPORT:             Beledi Egyesített Szociális Központ dolgozók és érintett szülők, 25 év alattiak

MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZERTANA:      A projekt megvalósítása során jól látható helyen helyeztük el a kötelező kommunikációs elemeket tartalmazó táblát. A plakát (mely egyben a meghívó is volt) szintén tartalmazta a kötelező kommunikációs elemeket. Az említett plakátokat a város frekventált helyein helyeztük ki, továbbá minden internetes és közösségi oldalon megjelentettük, hogy minél szélesebb körben tájékozódjon a célcsoport a programunkról.
A résztvevők örömmel vették a lehetőséget, hogy egy híres, jól ismert személyiség előadását hallgathatják, aki sok példával, érdekes esetekkel tarkított, nagyon tanulságos, gyakorlatorientált, interaktív előadást tartott.

RÉSZTVEVŐK SZÁMA:             144 fő

Képek: