titkarsag@beledhivatal.eu |  Dátum: 2024.07.17.  | Névnap: Endre   | Akadálymentésített oldal


Elnyert Pályázatok

Cselekvő közösség! Csapatépítő feladatokkal

 
SZAKMAI BESZÁMOLÓ
EFOP-1.5.2-16-2017-00023
Beled és térsége humán szolgáltatások fejlesztése


Programelem:
A helyi közösdégekbe való szereplvállalásra felkészítő program
 
IDEJE: 2019.02.09.
 
HELYSZÍNE: BÁMK Művelődési Ház, Beled
 
A TEVÉKENYSÉG SZAKMAI TARTALMA:
Cselekvő közösség!Csapatépítő feladatokkal - A helyi közösségekbe való szerepvállalásra felkészítő programot szerveztünk.
A helyi civil szervezetek közreműködésével, csapatépítő tréner segítségével csapatépítő és közösségépítő interaktív feladatokon keresztül valósult meg a közösségépítés. A program tartalmazott együttműködést fejlesztő, alacsony kötél elemeket tartalmazó, valamint növekvő kihívású outdoor jellegű feladatokat.
A közösségépítéshez szükséges motivációhoz hozzájárult egy környékbeli zenei együttes, aki a program ideje alatt a résztvevőknek a különböző korosztályú lakosság által is ismert, rádióba sokat játszott vegyes stílusú magyar zeneszámokat adott elő.

CÉLCSOPORT:
25 év alatti vagy pályakezdő fiatalok, 50 év feletti személyek és gyermeküket egyedül nevelő szülők
 
MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZERTANA:
A projekt megvalósítása során jól látható helyen helyeztük el a kötelező kommunikációs elemeket tartalmazó C típusú táblát. A meghívó  szintén tartalmazta a kötelező kommunikációs elemeket. Az említett meghívókat a város
frekventált helyein helyeztük ki, illetve minden internetes és közösségi oldalon megjelentettük, hogy minél szélesebb körben tájékozódjon
a célcsoport programunkról.

RÉSZTVEVŐK SZÁMA: 26 FŐ

Képek: